Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

MANAGE‚Äč

BOEKWEITAKKERS

31 oktober

LET OP!!! Ivm met een aantal wedstrijden in november en december is het oefenparcours een aantal weekenden niet beschikbaar! Kijk bij oefenparcours voor deze data. Onze excuses voor het ongemak, we hopen u de andere weekenden weer te mogen ontvangen. 

30 oktober

Nu ook 1.40m parcours op dinsdag!!!

8 oktober

LET OP!!!! IVM DRESSUURWEDSTRIJDEN IS HET OEFENPARCOURS NIET BESCHIKBAAR OP 8,9,10 EN 11 NOVEMBER! VANAF 12 NOVEMBER STAAT HET VOLLEDIGE PARCOURS WEER TOT UW BESCHIKKING! EXCUSES VOOR HET ONGEMAK!

29 september

Let op! Ivm het aantal deelnames wordt de onderlinge wedstrijd alleen op zondag 6 oktober verreden. De springruiters en de BB met begeleiding zijn dan ook naar zondag verschoven! Let goed op de startlijsten!

20 september

Er staan weer twee grote concoursen op de agenda. Oa de grote prijs van Dalerveen met een hoofdprijs van 700,=!!!

Let op de pagina van de rijvereniging.

1 september

Nieuwe hindernis in het parcours!

8 augustus

Onze hindernis op de Drentse kampioenschappen!

13 en 27 augustus

29 en 30 juni 2013

Het waren weer twee gezellige dagen tijdens de onderlinge wedstrijden voor de manegeruiters. Alles is weer goed verlopen er werd erg goed gereden! De uitslagen staan zsm op de site. Er zijn vele foto's en filmpjes gemaakt. Als u een leuke foto heeft willen we deze graag op de site plaatsen. wilt u deze dan mailen naar [email protected]? Alvast bedankt.

24 juni 2013

Een nieuwe nieuwsbrief is weer beschikbaar voor de manegeruiters en pensionklanten.

10 juni 2013

Op 29 en 30 juni is er weer de mogelijkheid voor de manegeruiters om mee te doen aan een onderlinge wedstrijd. Kijk voor meer info bij de activiteitenkalender. Hier vindt je ook de proeven die er gereden worden!

30 mei 2013

De rijvereniging organiseert een gezellige buitenrit! Kijk voor meer info op de pagina van de rijvereniging.

11 mei 2013

Ruitertjes van manege Boekweitakkers hebben deelgenomen aan de ponyruiterspelen op het CH Coevorden. Het weer was ons niet zo goed gezind, maar het was een succesvolle middag met Marle Sipma op de eerste plaats individueel met Marlot, en het Nederlandse team heeft gewonnen van het Duitse team! In het fotoalbum is een korte impressie te vinden.

04 mei 2013

Nieuwe hindernis in het oefenparours!

20 april 2013

Er wordt hard gewerkt aan de huisvesting van het secretariaat en de catering!